Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä 9mm

 1. 9mm

  horologia.fi

  Vs: horologia.fi Samoilla linjoilla edellisten kanssa. Nyt jää muuten hyvä sivusto käyttämättä kun on ulkomaiset seassa.
 2. 9mm

  Tori.fi Breitling

  Vs: Tori.fi Breitling Siinähän on myös tuo "ilmoita asiaton ilmoitus" nappi. Sitä kautta voi myös ilmiantaa laittoman tai muuten asiattoman ilmoituksen.
 3. 9mm

  Odotusketju - Mitä tulossa?

  Vs: Odotusketju - Mitä tulossa? Kirjattunakirjeenä tullut suoraan, ei ole tarvinnut tullin kanssa asioida.
 4. 9mm

  Odotusketju - Mitä tulossa?

  Vs: Odotusketju - Mitä tulossa? Zenitarilta tullut kolme Vostokkia tilattua, hyvin on homma toiminut. Olisiko viikon kahden väliin toimitus kestänyt Ouluun.
 5. 9mm

  Uusia hankintoja

  Vs: Uusia hankintoja Huhuhhhuhhuhuhuhuuhuhuhu. Melekonen setti. :goodjob :bravo
 6. 9mm

  Omega

  Vs: Omega No se olikin poikkeuksellisen halpa. Ehkä semmonen 1,5k€ on aika lähellä, ainakin jos boksin mukana ne refrenssi tjms kortit. Toki tuo kolhu ehkä hieman vaikuttaa, riippuu ostajasta.
 7. 9mm

  Omega

  Vs: Omega Miltä vuodelta? Onko boksit ja paperit? Onko huollettu?
 8. 9mm

  Odotusketju - Mitä tulossa?

  Vs: Odotusketju - Mitä tulossa? Pikasella vilkasulla Nomos kertoo nettisivuilla aloittaneensa 1845 ja Stowa 1927. En tiedä milloin mikäkin malli tehty. On kyllä samaa näköä joissain malleissa. Aika tulenarka aihe..
 9. 9mm

  Työkelloa etsimässä

  Vs: Työkelloa etsimässä Luminox. Tritium indeksit loistaa aina. Eikä tarvitse erikseen painaa mitään valonappia, niinkuin g-shockeissa yleensä.
 10. 9mm

  Tänään ranteessa!

  Vs: Tänään ranteessa!
 11. 9mm

  Rannekkeen vaihto "kellosepän" liikkeessä ja kellon naarmutus

  Vs: Rannekkeen vaihto "kellosepän" liikkeessä ja kellon naarmutus Vastaavia kertomuksia tulee liian usein vastaan. Mielestäni näiden ammattitaidottomien liikeiden/työntekijöiden nimiä voisi julkaista ettei muille sattuisi samoin. Samoin kuin voisi kertoa ammattinsa osaavista paikoista. Itse...
 12. 9mm

  Horologia.fi?

  Vs: Horologia.fi? http://kellofoorumi.com/index.php?topic=2570.0 Tuolla toisessa ketjussa juttua. Ilmeisesti jatkoa luvassa.
 13. 9mm

  Uusia hankintoja

  Vs: Uusia hankintoja Retroa ranteeseen! Joku WUS:sissa nimesi tämän "Casio Royale". Johtuen yhdennäköisyydestä Bondin Octopussyssä käyttämään Seikoon.
 14. 9mm

  Ketju pikkukysymyksille

  Vs: Ketju pikkukysymyksille Kiitoksia! En aluksi viitsinyt käyttää tarpeeksi voimaa, on niin heppoinen ranneke. Onnistui kuitenkin ja nyt ranneke sopiva.
 15. 9mm

  Ketju pikkukysymyksille

  Vs: Ketju pikkukysymyksille Retro Casio saapui juuri, mutta ilmeni pieni ongelma. Miten tälläinen ranneke lyhennetään? Yksi pala pitäisi saada pois. En ole tälläistä ennen nähnyt.
Ylös