Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Kivimäen Petteri

 1. K

  M: Omega Speedmaster Apollo-Soyuz meteoriittitaululla

  No oho - ei ihan joka päivä tule vastaan, kun on näköjään 1975 kpl valmistettu! Ja kellotaulu tosiaan meteoriittia: https://www.omegawatches.com/planet-omega/60th-anniversary-speedmaster/apollo-soyuz-2010 Kiinnostaisiko esim. vasen munuainen vaihdossa..
 2. K

  Chrono24

  Välillä noissa chronon hinnoissa on ihan älyttömyyksiä. Esimerkiksi nämä Omegan kaikenkarvaiset "limited editionit" pistää välillä ihan naurattamaan. Seamaster 300M James Blond -versio 30% kalliimmalla kuin kaupan pakasta vedetty tavallinen. Erilainen bezel 2500€ kalliimmalla - ostaako niitä joku?
 3. K

  Rolex

  Huomasin eräästä nettijulkaisusta, että ko. heppu tykkää otattaa Rolexeihinsa ei-kyklooppilasia.. suhtaudutte Rolexien kyklooppilasiin käytössä? Onko hyötyä vai haittaa? Itselläni oli yksi C-mallin Constellation, jossa oli alkuperäinen kyklooppilasike; sotki vaan turhaan hyvän ja kauniin...
 4. K

  Arvokello aiheuttaa paheksuntaa

  Rikollisten ranteessa killuvat Huplotit tms. pistää kyllä paheksumaan!:) ..kun eivät edes tilaamiaan joulukinkkuja maksa. Epsanjan Uunolta taidettiin ulosmitata Huplotti, missähän se mahdetaan realisoida..
 5. K

  Omega

  44,25 mm. näyttää moni nykyinen Speedmaster olevan kooltaan. Minulle kun tuollainen teelautanen on ranteeseen liian iso, niin diggaan enemmän noita tyttöjen kelloja, 38 mm. kokoisia: ..mikä sekinon naiselle aika iso. Ostin rouvalle vanhan Seamasterin kokoa 35 mm. ja sirossa ranteessa aika jämy.
 6. K

  Tänään ranteessa!

  Minua miellyttää suuresti näitten klassikoitten koko: 35-37 mm. on oikein passeli koko kellolle. ..mitähän olis tullut, jos Butchin faijalla olis ollut ranteessa 45 mm. Huplotti!
 7. K

  Tänään ranteessa!

  ..mutta pitäisikö tässä kellossa olla vetonuppi sellainen mutterimollukka?
 8. K

  Tänään ranteessa!

  ..viimeisen viikon ollut ranteessa tällainen "hyvä tasan 60 v. vanha kello arkikäyttöön". Kun halvalla sain. Hankinnan jälkeen vaihdettu Omegan oma lasike ja rannekkeena ABP:n ranteeseen tekeytynyt klassikkoranneke. Lehmää. Onkin kolmas kello tuossa rannekkeessa.
 9. K

  Omega

  Voi kysyä Tampereelta Tommi Alaselta, joka tuntee Omegat. Speedmaster-mies itsekin..
 10. K

  Omega

  Mikähän Omega lienee myynnissä?! https://www.tori.fi/varsinais-suomi/Aito_omega_kello_74360798.htm?ca=18&w=3 :p
 11. K

  Maistuuko patina?

  ..pitihän tämä hankkia kokoelmaan tuon kauniin patinan vuoksi. Uudempi seuraavaa mallia oleva Konsta joutuu myytäväksi.
 12. K

  Omega

  Oh! Onpa itse asiassa aika kaunis kello ihan helevetillisen rumaksi kelloksi tuo Omega Marine Chronometer, 1970-luvulta. Tarkkuus noin 10 sekuntia / vuosi. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Omega_M ... hronometer
 13. K

  Maistuuko patina?

  Kaunis patina tekee kellosta yksilön, esim tuosta Constellation Pie Panista:
 14. K

  MYYTY. Omega Seamaster Aqua Terra Co-axial 36mm

  Kappas - tuossapa järki-ihmisen kello. Hintapyyntö on mielestäni kohtuullinen, mutta ennen kun alan harkitsemaan niin kysyn: - onko Omegan omaa pikalinkkua rannekkeessa?
 15. K

  Rolex

  Voimme syyttää kiinalaisia ja venäjäläisiä: sikäläiset raharikkaat luottavat enemmän Rolexeihin kuin omaan valuuttaansa arvon säilyttäjänä ja hamstraavat siis uudet kellot suoraan kassaholveihin pahan päivän varalle. Mitähän asiasta miettii Rolexin suunnittelijat ja kellosepät; valmistavat...
Ylös