Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Harrastuksen kanssa ihan hukassa. Harva kello jää oikeasti käyttöön. Apuja kaivataan.

Kellopoika

Uusi jäsen
Liittynyt
14.1.2022
Viestit
23
Moi kaikki!

Muutama vuosi sitten ajattelin että ostampa jonkun hienon halvan kellon. Käytin sitä varmaan 3v ja sitte se jäi vaan pois. Noin 2v sitten innostus kellohin heräs uudelleen ja oisko ollu joku kvarsi kello ollut mielenkiinnon herättäjä. Tuosta alkoi hirveä kerääminen :D. 4kpl Seiko Turtleja, Montaa Seiko 5 Sportsia, Seiko Alpinisti, 3kpl Seiko SKX, Seiko Chronograph, 2kpl Vostokkeja, 2 kpl Tissot Seastareja, Longines Hydroconquest, monta erilaista G-shockia, normi Casioita. Jotakin muitakin taisi olla mutta en ulkoa yhtäkkiä muista. Kokoelmassa tällä hetkellä halpoja Casioita ja yksi SKX. Mikään ei tahdo pysyä kauaa ranteessa kun uutta on kiikarissa. Jotain kalliimpia luksuskelloja tulee välillä katottua mutta nekin menisi varmaan äkkiä myyntiin. Todella hukassa olen sen kanssa mistä tykkään tai mistä en.

Lähtikö ihan lapasesta? :D
 

Bald Eagle

Jäsen
Liittynyt
12.3.2013
Viestit
175
Onhan tuo saattanut lähteä lapasesta mutta älä huoli, et ole asian kanssa yksin.
Itselläni käynyt aikanaan samalla lailla. Ja lisää pitäisi saada. No nyt ajattelin alkuvuodesta ryhdistäytyä ja pistää myyntiin puolen tusinaa kelloa kun kaikki eivät vaan saa tarpeeksi ranneaikaa.
Tosin kävin tuossa kyllä jo katselemassa vitriinejäkin siltä varalta että en raaski vanhoja myydä. Kyllä kelloharrastus kuitenkin hyvä harrastus on. Voisihan ne samat rahat polttaa vaikka savuna ilmaan ja kerryttää valtion verotuloja.
 

Sv87

Uusi jäsen
Liittynyt
1.2.2021
Viestit
83
Tuo on ihan normaalia kellohommissa... Että tulee haalittua kaikkea ja sitten pitääkin saada heti lisää. .... Tervetuloa joukkoon....
 

Jäseniä paikalla

Foorumin tilastot

Keskustelut
12 176
Viestit
59 836
Jäsenet
6 450
Uusin jäsen
Atse1

Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös