Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Huoltaisiko kukaan vanhaa, pientä Girard Perregauxta?

Joensuu

Uusi jäsen
Liittynyt
17.5.2016
Viestit
9
Tykkäyksiä
1
#1
Morjens! :)

Minulla on hetken jo lojunut vanha naisten Girard Perregaux. Sisään on kurkistettu ja koneisto näytti sinänsä siistiltä, ja kello käy - mutta jätättää runsaasti ja uskoisin että on huoltamaton jo pitkältä ajalta.

Täältä kuvia: https://axl.1g.fi/kuvat/16-08-25+Girard+Perregaux/

Arvoahan tuolla ei varmasti ole mihinkään suuntaan, ja varaosien löytäminen lienee aika vaikeaa. Ainakin yksi kelloseppä jo kieltäytyi ottamasta katsottavaksi. Tuo 55BF lienee koneiston malli, tai ainakin sillä googlaamalla löytyi samannäköinen masiina: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk&Girard-Perregaux_55BF

Tietääkö kukaan ketään joka tällaisia huoltaisi, tai haluaako joku harrastusprojektin? :)

Espoossa ollaan.
 

tuc

Uusi jäsen
Liittynyt
3.4.2015
Viestit
1
Tykkäyksiä
0
#2
^ Omassa wanhassa G-P:ssä oli yksi akseli hajonnut ja pari kelloseppää kieltäytyi korjaamasta kelloa. Turussa Viljaset (Humalistonkadun Old School kellokauppa / Omega Service) osaa huoltaa ja korjata tällaisia hyvin, seppä sorvasi itse uuden osan kun ei varaosaa löytynyt! Tosin tällaisen huolto maksaa helposti hieman enemmän kuin kellolla on jälleenmyyntiarvoa. Itse korjauttaisin kyllä jos olisi oma, eihän tuosta hienompaa juhlakelloa helpolla löydä.
 

Joensuu

Uusi jäsen
Liittynyt
17.5.2016
Viestit
9
Tykkäyksiä
1
#3
Tämä on vielä ehjä, joten voisi olla ettei pahemmin täytyisi askarrellakaan. Kyselenpä tuolta! Äkkiäkös tuon Turkuun postittaisikin. Kiitti vinkistä!
 

Foorumin tilastot

Keskustelut
8 538
Viestit
47 389
Jäsenet
4 946
Uusin jäsen
TeHo
Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös