Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Huomhuomhuom! Infoa Getat -hankkeesta

Abendigo

Uusi jäsen
Liittynyt
12.3.2013
Viestit
62
Äänestimme Getat-hankkeen kohtalosta, ja lisäsin kyseisen ketjun aloitusviestiin ilmoituksen asiasta. Liitän nyt saman tekstin tähänkin. Pyydän kaikkia Getat-hankkeesta kiinnostuneita lukemaan sen. Kiitos

op: http://kellofoorumi.com/index.php/topic,224.0.html

Tervehdys karvaiset kellojen ystävät!

Teimme äänestyksen, jolla kansa sai päättää Getat-hankkeen kohtalosta muutamilla eri vaihtoehdoilla. Äänestys päättyi selvän voittajan kera.
21/39 äänestäjistä äänesti, että odotamme 4kk, jotta saamme kellon halvemmalla uuden valmistajan ansiosta.

Olkoon se sitten niin!

Nyt pyydämme teitä, jotka eivät halua osallistua Getat-hankkeeseen 4kk odotusajalla ilmoittamaan joko tähän ketjuun tai ylläpitäjille yv:llä, että tiputtaudutte pelistä pois jotta voimme poistaa teidän nimet listalta ja jättää avoimet paikat vapaaksi, niille haluaville.

Huom! Getatilla on oma rajansä tässä projektissa. Tämä 50kpl kelloja on minimimäärä, minkä heiltä voi tilata kustomoituna. Tämän hetken tilanteen mukaan siis ainakin puolet kelloista olisi vailla omistajaa.
Tämän takia jos kaikki 50 paikkaa eivät täyty (mahdolliseen määräaikaan mennessä), meidän täytynee luopua hankkeesta. Neljän kuukauden aikana toivotaan, että kaikki paikat saadaan täytettyä ;)

Jos teillä on ystäviä, tuttuja, tai tunnette muita kellohulluja, vinkatkaa ihmeessä heillä tästä projektista. Vuosien päästä nämä kellot voivat olla legendaarisia. (hehehe).

Jos äänestitte muuta kuin 4kk odottamisen vaihtoehtoa, se ei haittaa vaan voitte jättää nimenne listalle.

Eli kaikki te, jotka tiputtaudutte Getat-hankkeesta ilmoittakaa nimenne ja varausnumeronne ylläpidolle yv:llä tai vastaamalla tähän ketjuun! Kiitos !

terv. Abendigo
 


Viimeisimmät keskustelut

Jäseniä paikalla

Ei jäseniä paikalla juuri nyt.

Foorumin tilastot

Keskustelut
10 789
Viestit
55 081
Jäsenet
6 003
Uusin jäsen
Oyaoik

Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös