Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Kellofoorumi ja Kelloniekka yhdistävät voimansa

Maira

Administrator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
16.3.2013
Viestit
892
Tiedoksi kaikille.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin aiheesta tähän ketjuun Miehistömedian osakkaana.

****

Kellofoorumi ja Kelloniekka yhdistävät voimansa

Kelloniekkaa julkaiseva Miehistömedia Oy on ostanut suositun Kellofoorumi-yhteisön. Tavoitteena on yhdistää laadukkaasti toimitettu sisältö ja yhteisöllisyys niin, että kelloharrastajat, kelloista kiinnostuneet sekä kaupalliset toimijat kohtaavat sulassa sovussa.

Eri kohderyhmät yhdistävää Kelloalan toimijaa ei Suomessa vielä ole, ja tähän segmenttiin itsenäisinä medioina jatkavien Kellofoorumin ja Kelloniekan tiivis yhteistyö tähtää. Foorumia ei ole tarkoitus täyttää hallitsemattomasti bannereilla, koska keskustelupalstan ydin on käyttäjien välisessä vuorovaikutuksessa - ei mainonnassa. Ensivaiheen merkittävin muutos on responsiivisuuden tuominen foorumiin, jolloin sen käyttäminen eri päätelaitteilla helpottuu.

Suomalainen kellokulttuuri on voimistunut viimeisen parin vuoden aikana merkittävästi ja tämä on näkynyt Kellofoorumin suosion lisäksi useiden kelloblogien (mm. Kellohai, Tiuku repii, Kellomies) ja kelloalan pienyrittäjien ilmaantumisena, sekä muutamana aktiivisena Facebook-harrasteryhmänä.
 


Viimeisimmät keskustelut

Jäseniä paikalla

Ei jäseniä paikalla juuri nyt.

Foorumin tilastot

Keskustelut
10 789
Viestit
55 081
Jäsenet
6 003
Uusin jäsen
Oyaoik

Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös