Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Kellofoorumin 1-vuotiskilpailun säännöt + voittajat

kanikune

Kelloista innostunut
Liittynyt
10.3.2013
Viestit
904
Hyvät kelloista innostuneet miehet ja naiset!

Kellofoorumin 1-vuotissynttärien kunniaksi järjestämme synttärikilpailuja yhteistyössä Perkko Oy:n (Casion & Seikon maahantuoja) kanssa. Kilpailu jaetaan kolmeen eri sarjaan ja tulemme palkitsemaan jokaisen sarjan voittaneen hienolla rannekellolla. Osallistumisia ei rajoiteta, eli voit halutaessasi osallistua kaikkiin kolmeen sarjaan.


Kuvakilpailusarja (Osallistu tästä)
Ota valokuva kellostasi toimintojen keskellä, joka voi olla esim. urheilu, metsästys, kalastus, jne.
Palkintona Casio G-Shock GA-110-1BER. (Arvo 149e)
8AKPHc8.jpg


Tarinakilpailusarja (Osallistu tästä)
Naurettava tai koskettava kertomus kellosta. Tarina saa olla tositarina tai mielikuvituksellinen.
Palkintona Seiko 5 Sports Automatic SRP167K1 uudemmalla koneistolla. (Arvo 249e)
exfnglk.jpg


Freestyle-kilpailusarja (Osallistu tästä)
Vapaa kelloaiheinen osallistuminen. Tämä voi olla esim. valokuvia/videoita/kirjoituksia kellon modauksesta, kellotapahtumasta, kellohuollosta, winderin rakentamisesta, kelloarvostelusta, jne...
Palkintona Seiko 5 Sports Automatic SRP167K1 uudemmalla koneistolla. (Arvo 249e)
yqNl1NL.jpgJokaiselle sarjalle avataan oma palautusketju, jonne osallistumiset saa jättää. Kaikkien sarjojen vastausaika alkaa välittömästi ja vastausaika päättyy 13.4.2014 kello 23:59, jonka jälkeen kisan tuomaristo vetäytyy päättämään kuvakilpailun ja tarinakilpailun 5 voittajaehdokasta. Voittajaehdokkaista järjestetään äänestys, joista Kellofoorumin jäsenet valitsevat voittajat. Freestyle-kilpailusarjassa tuomaristo valitsee voittajan ilman äänestystä. Voittajat julistetaan 20.4.2014 kello 23:59, jolloin äänestysaika päättyy. Kilpailupalkinnot toimitetaan voittajille postitse kisan päätyttyä.
Toivotamme kaikille osallistujille paljon onnea kilpailuun! :cheers

Kelloterkuin

-Ylläpitotiimi-
 

kanikune

Kelloista innostunut
Liittynyt
10.3.2013
Viestit
904
Vs: Kellofoorumin 1-vuotiskilpailun säännöt + voittajat

Arvon foorumilaiset!

Kellofoorumin 1-vuotissynttärikilpailut ovat rakenneet ja voittajat ovat selvillä.

Kuva- ja tarinakilpailusarjat ratkesivat äänienne perusteella ja voittajat ovat:

Kuvakilpailusarja: eWave - sukelluksessa mukana

b9c0f044be0711e3840012be65616916_7.jpgTarinakilpailusarja: Kellox - tarina Seikomiehestä
Kellox sanoi:
B)

Tähän alkuun lienee tulisi kirjoitaa kuten monissa elokuvissa on, perustuu tositapahtumiin.

Olen melkein aina ollut Seiko mies, tahi ainakin 70 luvun alkupuolelta asti, hyvikin hyvästä syystä. Siispä elettiin 70 luvun alkua ja olin saanut mummolta syntymäpäivälahjaksi hienon Seikon subbarin, sinitauluisen kera pepsi bazelin. Kellon tarkka malli ei ole muistissa, mutta ylpeänä sitä kannoin, sen muistan. Oli meinaan kaiffat kateellisia :)
Oisko ollut 1-2v myöhemmin hankin ekan "ison" prätkän piikien ja varttisten jälkeen. Silloin olin nuori ja vallaton motoristi. Pyörä oli Kawasaki 500 mach II vm-73. Pyörä missä oli tehoa sen ajan mitapuiden mukaan reilusti, takapainoinen, joten sillä oli todella helppo keulia. Jarrut tosin olivat onnetomat rumpu sellaiset. Ajo-ominaisuuksista ei voida puhua koska ne olivat olemattomat. Tuolloin asuin Helsingissä, Jääkärinkadulla lähellä viiskulmaa, siis mukulakivikatujen luvatussa kaupunginosassa. Myöskin sporakiskot olivat kiusana.
Ajovarusteet... olivat ajan hengen mukaiset. Nahkarotsi, farkut ja jonkinlaiset nahkahanskat. Zubuakaan ei olisi tarvinnut pitää lain mukaan mutta faija vaati että se on oltava päässä. Hän oiken kävi hankkimassa sellaisen avo mallin mut ei sentään pappamalista kera nahkaläpyköiden. Alkuun lintsasin sen käytöstä mutta kun faija pari kertaa takavarikoi prätkän avaimet niin vaade meni perille.
Tähän väliin pitää kertoa että kannan kelloa oikeassa kädessä, kello ranteen sisäpuolella. No mitenkä tämä liittyy Seikoon? No kaikki arvaavat että nurin oli menty ja niinhän siinä todellakin pääsi käymään.
Kyllähän te tiedätte, on kahdenlaisia motoristeja, niitä jotka ovat kaatuneet ja niitä jotka tulevat kaatumaan.
Keh, oikeastaan syy oli naisten, kuten aina. Pitihän sitä pullistella ja keulia kostealla mukulakivityksellä, Tehtaankadulla, kun jalkakäytävällä tepasteli se sen hetken ihastus omien kavereidensa kanssa. Diivaillen, kuten Liemola laulaa (stadin kundi prätkällään neulaa nostattaa, nahkarotsi niskassaan sen saanut on faijaltaan, hän kaikki hanat aukaise friidulle näytääkseen... jne) Alastullessa etunen sitten istahti sporakiskon uraan ja sit lähdettiin. Ei tullut asfaltti ihotumaa mutta kyllä se kostea mukulakivikin hiertää sen voin sanoa. Kaatuessa jalka heilahti sivulle ja osui pysäköityyn pösöön, tuli avomurtuma, ja sit liuuttiin... pitkään... mahallaan. Kasvoja onnistuin suojaamaan käsillä. Oikea käsi jossa se mummin lahja Seiko oli oli alimmaisena, toinen vasen, koukussa naaman edessä. Se luikuminen tuntui kestävän ainakin miljuuna vuotta.Sit katos taju.
Heräsin töölöössä, ensiavussa. Paljon myöhemmin osastolla lääkäri totesi jotenkin näin "poika ole onnellinen että sulla oli hyvä kello muuten ois ranne mennyt". Tarkkaa kuvaa mulla ei ole kuinka ja miten mutta kun lääkäri läksi pyysin hoitsua hakemaan mun jäljelle jääneiden rojujen joukosta Seikon. Olihan se todella karun näköinen, aivan kuin joku olisi rälläkällä hionut kellotauluun. Ei ollu enää pepsi bazelia jäljellä, ei edes hajua siitä, puolet kellotaulustakin puuttui. Myöhemmin faija ketuili kotona että päätit sit ohentaa kelloas. Se mikä minua nyt jälkeenpäin harmittaa on se etten säästänyt sitä totaalisesti. Pitkään se oli muistona lintasta mutta jossain elämän vaiheessa se on vain kadonnut tahi eksynyt, vahna kaveri.
Tiedän että on olemassa paljon arvostetumpia kellomerkkejä mutta tämän omakohtaisen tapahtuman jälkeen en ole suostunut ranteeseeni laittamaan pääasiallisesti kuin Seikoja. Joku muu on saattanut piipahtaa hetken testi ym vastaavasta syystä, mutta Seiko on aina palannut ranteeseen, nääs niihin ainakin voi luottaa kirjanmellisesti. Kokemuksella.

nm. Seiko for ever.

ps. Muuten se lady kenen "syytä" koko tapahtumasarja tavallaan oli tuli minua monasti katsomaan töölöön sairaalaan. Sitten kun pääsin pois sairaalasta ja jossain vaiheessa eroon kipsistä menin tervehtimään
Ladyä. Yöllä kun kompuroin kotia kohti lauleskelin vanhaa laulua joka menee jotenkin näin. Mä tiedän paikan mis ei vesi jäädy, ei paista aurinko, ei loista kuu, mut vaikeata(?) onkin sinne pääsy kun ruohon peitossa on sen suu...


Ylläpito toimi tuomaristona freestylesarjassa. Voittajaksi freestylesarjassa selvisi
Priima - DIY Watch Winder man power

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AcpcMyAOqv4

Voittajat voivat toimittaa yhteystietonsa Binhille yksityisviestitse, palkinnot toimitetaan pikimmiten.
Voittajien wrist-shotteja odotellessa toivotan onnea kilpailun voittaneille, sekä kiitos kaikille kilpailuun osallistujille.
Erityskiitos myös kilpailun sponsorille, tuotepäällikkö Jussi Kivistölle Perkko Oy:ltä.

XKhNEHF.jpg

Kuvassa on Jussi Kivistö (Oy Perkko) ja Patricio Testart (SEIKO Deutschland)
 

Joksa

Certina DS Cronos a Cool Cat's..Here's Mine :)
Liittynyt
17.3.2014
Viestit
25
Vs: Kellofoorumin 1-vuotiskilpailun säännöt + voittajat

Voi harmituksen harmitus kun myöhästyin tästä mahtavasta kilpailusta. Olisi ollut Seiko Mod SLK 007 tarina ja lopputulos. Ei olisi kyllä sijoittunut varmaan edes häntäpäähän mutta hyvä ja opettavainen tarina kuitenkin..
 

Joksa

Certina DS Cronos a Cool Cat's..Here's Mine :)
Liittynyt
17.3.2014
Viestit
25
Vs: Kellofoorumin 1-vuotiskilpailun säännöt + voittajat

Voi harmituksen harmitus kun en huomannut tätä kilpailua vaikka olin jo silloin Foorumin jäsen . Olisi ollut tarinaa Seiko SKX 007 Modauksesta josta olisi voinut moni hyötyä..jos harkitsee sellaista projektia .. Ja alku/loppu kuvat . Toki ei olisi sijoittunut edes häntäpäähän mutta olisipa ollut hauskaa luettavaa..ehkä,ainakin muille..Minä kyllä kypsyin loppua kohden enkä ole vieläkään tyytyväinen ..pitääpä tarkistaa onko kello taas pysähtynyt ,täys puhdistuksen ja öljyhuollon jälkeenkin.. :mad:
 

kanikune

Kelloista innostunut
Liittynyt
10.3.2013
Viestit
904
Vs: Kellofoorumin 1-vuotiskilpailun säännöt + voittajat

Pistä ihmeessä juttua tulemaan, vaikka kilpailu jo menikin.
 

jkk

Jäsen
Liittynyt
1.4.2013
Viestit
430
Vs: Kellofoorumin 1-vuotiskilpailun säännöt + voittajat

Olisko aika 2-vuotis kisaan?
 

Spieß

Uusi jäsen
Liittynyt
4.1.2015
Viestit
21
Vs: Kellofoorumin 1-vuotiskilpailun säännöt + voittajat

Toi olis asiaa :rock
 

mp67

Jäsen
Liittynyt
19.9.2013
Viestit
444
Vs: Kellofoorumin 1-vuotiskilpailun säännöt + voittajat

Muistakaa kuitenkin että nämä kilpailut etc vaativat aina työtä. Siitä vaan hankkimaan palkintosponsoreita ja miettimään kilpailun aihetta. Varmasti ylläpito lähtee mukaan jos koko homma ei heidän niskaansa kaadu.
 


Viimeisimmät keskustelut

Jäseniä paikalla

Foorumin tilastot

Keskustelut
10 789
Viestit
55 081
Jäsenet
6 003
Uusin jäsen
Oyaoik

Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös