Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Kellojen Yö 2019

Liittynyt
12.7.2016
Viestit
27
Tykkäyksiä
0
#1
Iloisia Vappu-uutisia, Kellojen Yö tulee taas!

Kellojen Yö on osa Turun Taiteiden Yötä ja tänä vuonna sitä vietetään juhlavammin kuin koskaan Turun Brankulla, keskustan hulppeimmalla juhlapaikalla.

Mukana tuttuun tapaan kelloja, kelloseppiä, kellotarvikkeita kymmenien näytteilleasettajien voimin - ja tietenkin satamäärin kellokansaa.
https://www.facebook.com/events/1917924638307066/
 
Liittynyt
12.7.2016
Viestit
27
Tykkäyksiä
0
#2
Turun Kellojen Yön valmistelut ovat loppusuoralla, Brankun juhlasali pullistelee elokuun Turun Taiteiden yössä kelloja, kelloseppiä ja kaikenmoista kellopöhinää. Olemme kuulleet Teitä: viime kerrasta viisastuneena jokaisella ständillä lisätään valaistusta ja toiveestanne olemme tunnin pidempään avoinna.

Julkaisemme Kellojen Yön uutisia tarkemmin vielä ennenkuin kesä nielaisee kaikki menoihinsa. Meitähän on taas mielenkiintoinen joukko Kelloseppäliitosta ja Kellomuseosta Kelloharrastajat-ryhmään asti paikalla ja Kellohuone Pietilä, Longitudi, Ranneaika, Kellokonttori, Widemark, de Motu Watches jne jne...

Palataan asiaan!
 

Tarja Viljanen

Uusi jäsen
Liittynyt
12.7.2016
Viestit
27
Tykkäyksiä
0
#3
Enää reilu kuukausi ja tapaamme Kellojen Yössä, jota vietetään osana Turun Taiteiden yötä Brankulla eli Turun VPK-talon juhlasalissa.Tapahtuman juontaa Mika Puustelli ja tapahtuman ajan palvelee Camellia - Kahavia, teetä ja makiaan kellokahvio.

Mukana tällä kertaa hulppea kattaus asiantuntijoita Veikko Ahoniemestä, Suomen Kellomuseoon ja Suomen Kelloseppäliitto Ry:hyn asti.

Suomalaisista kellomerkeistä mukana De Motu, Ilmar Watches ja Aittokoski Timecrafts. Ja paljon muuta: tarjolla on pöytien täydeltä arvokelloja, vintage-kelloja ja uusia kelloja sekä kellotarvikkeita.

Tavataan Brankulla 15.elokuuta klo 17-21! Vapaa pääsy kaikille kelloista kiinnostuneille.

Katso lisää: Kellojen Yö 2019 Turussa
 

Kellouutiset

Jäseniä paikalla

Foorumin tilastot

Keskustelut
8 306
Viestit
46 683
Jäsenet
4 827
Uusin jäsen
spacevector
Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös