Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

M: Seiko Presage Enamel SPB045

hm42

Aktivisti
Liittynyt
30.9.2014
Viestit
585
Myydään Seiko Presage Enamel SPB045

Full set 2018 ja hyvä kunto. Takuukin lienee vielä hetken voimassa.

Seiko julkaisi 2017 sarjan emalitauluisia Presage-sarjan automaattikoneistoisia kelloja viitteillä klassisiin Seikomalleihin.

Seiko on hyvä tuotteistamaan japanilaisia artesaanitaitoja, esimerkiksi mainostekstinä tästä sarjasta:
Emaloinnin kellotauluun on tarkasti käsin tehnyt kuuluisa Mitsuru Yokozawa tiimeineen (vielä kun tietäisi kuka Mitsuru Yokozava on, mutta kuulostaa hyvältä).
Roomalaiset tuntinumerot on maalattu käsin kymmeneen kertaan päällekkäin jotta numerot saadaan nousemaan hyvin taulusta.
Viisarien päät on käsin tarkasti käännetty alaspäin seuraamaan pyöristetyn safiirikristallilasin muotoja (ehkä jonkun tuhansia vuosia vanhan buddhalaismunkkiyhteiskunnan toimesta joka on pyhittänyt elämänsä eristyksissä pienessä rajatussa saariyhdyskunnassa asuessaan viisarinpäiden pyöristykseen - no, tätä ei sentään mainosteksteissä sanota, puhutaan vain erityisesti tämän osaavista ammattilaisista).
Ja niin edelleen.

Sinänsä on kuitenkin näiden kaikkien käsityövaiheiden jälkeen yllättävää, että kelloa myytiin uutena vain 1300 eurolla ne muutama vuosi ennen kuin malli loppuunmyytiin. Tämän kaltaiset emalodut kellotaulut ovat yleensä kuitenkin huonompilaatuisissakin kelloissa maksaneet kertaluokkaa enemmän.

Tässä SPB045 -mallissa on käsin tehdyn emalitaulun lisäksi perinteisiin sopivasti päivyri pikkuviisarilla eikä erillisenä kehänä, ja tämän lisäksi käyntivaraosoitin myös pikkuviisarilla tehtynä.

Koneistona on 6R27 joka on 28800 vph pyörivä paremman keskiluokan in house -koneisto 45h käyntivaralla, ja on näkyvissä takakannen läpi. Koneisto perustunee 6R15:aan vaikka käyntivauhti onkin suurempi.

Mukana on alkuperäinen hyväkuntoinen nahkahihna. (Jos joku sanoisi että Seiko kasvattaa itse alligaattorit josta hihnat tehdään, en olisi enää yllättynyt.)

Kello on Helsingissä, kaupat mielellään pk-seudulla f2f.

Hintapyyntö 700 790 euroa.

YV tai [email protected]

 
Viimeksi muokattu:

hm42

Aktivisti
Liittynyt
30.9.2014
Viestit
585
Hintaviilaus. Myös vaihtotarjoukset edelleen ok!
Seikon vastaavan hintaluokan suklarit kelpaavat myös vaihdannan välineinä.
 


Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös