Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

M: Sinn 104 St Sa I W

opuniv

Uusi jäsen
Liittynyt
28.10.2018
Viestit
2
Tykkäyksiä
0
#1
Myydään kunnossa: "melkein kuin uusi" - valkotauluinen Sinn 104. Olen kellon alkuperäinen omistaja ja myynnissä olisi nyt fullset inc. box & papers. Takuukortti on leimattuna päivämäärälle 21.12.2017 ja kello on ostettu Sinn:in omilta saksalaisilta verkkosivuilta. Lisätietoja: https://www.sinn.de/en/Modell/104_St_Sa_I_W.htm

Mukana täysin käyttämätön Sinn "horsehide; brown, contrasting seam white" -ranneke, joka tuli kellon mukana sekä Phenomenaton oliivinvihreä nato, jonka kanssa kello on käynyt ranteessa. Viimeisimmällä mittausjaksolla WatchCheck antoi kellolle tarkkuuden n. +2.5s/d, eli hyvin on käynyt tuo Sellitan 220.

Myydään pois käytön vähäisyyden sekä omien makutottumuksien muuttumisen vuoksi. Kello on kuitenkin käytetty käynnissä vähintään kerran kuukaudessa, jotta kellon toimivuus pysyy entisellään.

Kaupat mieluiten F2F pkseudulla, lisätietoja/kuvia yv:llä. Hp: 970 940 /perusteltu tarjous, vaihdot myös mahdollisia alaspäin tai päikseen mekaanisiin vintage Seikoihin (etunenässä kronot, esim Seiko 6318 Panda)
 
Viimeksi muokattu:

Kellouutiset

Jäseniä paikalla

Viimeisimmät keskustelut

Foorumin tilastot

Keskustelut
6 738
Viestit
41 982
Jäsenet
4 151
Uusin jäsen
Turdbillon
Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös