Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

M: Stowa Ikarus

op

Jäsen
Liittynyt
23.4.2013
Viestit
359
Myydään automaattinen ja kohtalaisen hyväkuntoinen saksalainen retropilottikello Stowa Ikarus vuosimallia 2008. Malli perustuu toisen maailmansodan aikaisiin Luftwaffen lentäjäkelloihin ja Stowa oli yksi viidestä alkuperäisestä valmistajasta, joka tuolloin noita kelloja valmisti.

Kello on ollut minulla vuodesta 2013 lähtien ja se on ollut säännöllisessä 10-20 kellon rotaatiossa, joten käytännössä se on ollut ranteessani 6-8 kuukauden ajan tuosta seitsemästä vuodesta. Kopan koko on maltillinen 40mm. Takakansi on lasilla varustettu ja koneisto näkyy. Koneistona on sveitsiläinen ETA 2824-2. Taulu on harmaa ja rodiumpinnoitettu. Vesitiiveys 50 metriä. Kellossa on mukana alkuperäinen musta nahkahihna, joka on yhä käyttökelpoinen, mutta kulunut.

Yhdessä kellon lugissa on pari isompaa jälkeä jotka näkyvät toisessa kuvassa, muuten kellossa on vain muutama pieni ajantuoma jälki siellä täällä. Mukana tulee alumiininen kellolaatikko ja keinonahkainen kantopussukka. Hinta 400 370 350 330€ + postikulut. Kello on Oulussa. Lisää kuvia pyydettäessä.

olli.pekka.torro ***(ät)*** gmail.com
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:


Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös