Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

MYYTY: Ball Fireman I 40mm

jamma

Uusi jäsen
Liittynyt
1.3.2014
Viestit
77
Myydään laadukas automaatti rannekello Ball Fireman I. Kello on todella hyväkuntoinen vaikka ikää vähän yli kymmenen vuotta (katso kuvat). Itselläni kello on ollut kaapissa suurimman osan aikaa, joten etsitään sille uusi koti, jossa pääsee arvoiseensa käyttöön.

Kello toimii loistavasti, käy edelleen standardin ETA 2824-2, koneiston, speksin sisällä (speksi on +/- 30 seconds per day). Lisäksi beat monitor näyttää nättiä viivaa, joten huollolle ei mielestäni ole tarvetta.

Kellotaulun mattamusta pohja ja sitä elävöittävät valkoiset ja oranssit numerot. Mielenkiintoiseksi taulun tekee oranssi väri, jota on juuri sopivasti elävöittämään kellon ilmettä. Sekä indeksien ja viisarien ”lume” on rakennettu 16 microkaasuvalo (3H) tuubista. Lume on markkinoiden kestävintä microkaasuvalo tuubitekniikan johdosta, jota vain harvasta kellosta löytyy. Toisin sanoen, lumen ei tarvitse altistua ulkoistelle valolle loistaakseen, joten kellon lume loistaa vaikka kello olisi ollut pimeässä pidempäänkin, toisin kuin normaalisti kellojen lume.

Kellon halkaisija on 40 mm ja kellon voi viedä veteen, sillä vedenpitävyys on 100 metriä ja kello on varustettu sukelluskierrenupilla.

Ballin Fireman kellot maksavat tällä hetkellä noin 1300 euron tietämillä (katso Ballin viralliset sivut), joten tästä edullisesti laatukello omaan ranteeseen.

Kellon mukaan rannekkeen 1 cm lisäpala, jolla kellon rannekkeen kokonaismitaksi sain 18 cm (kello + ranneke). Rannekkeessa on kiinni (katso kuvat) puolikas pala (5 mm), jolla siis pystyy säätämään ranneketta 5 mm välein sopivaksi. Laatikkoa tai papereita ei löydy, mutta kelloliikkeen (kelloliikkeen tiedoilla) kuitti löytyy ja tarvittaessa voin siitä kuvan ottaa ostajalle ennen maksua tai toimittaa/antaa kellon mukana.

KELLON TIEDOT:
Malli: NM1088C
Ranneke: Laadukas alkuperäinen Ball ranneke
Koneisto: Sveitsiläinen automaattikoneisto, ETA 2824-2.
Lasi: Sapphire crystal, eli kestävintä mitä yleisesti tarjolla.
Takaosa: Kierrettävä kansi hienolla Ball signeerauksella/kuviolla.
Vedenpitävyys: 10 bar / 100 m.
Kuoren halkaisija: 40 mm.
Korkeus: 11.5 mm.
Shock resistance: 5,000Gs.

Ja hintapyyntö: 750 700 680 650 600 euroa
Yhteydenotot yv:llä.

https://flic.kr/p/2hgdwEn
https://flic.kr/p/2hgeskV
https://flic.kr/p/2hgbQCh
https://flic.kr/p/2hgeskz
https://flic.kr/p/2hgbQBa
 
Viimeksi muokattu:
Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös