Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Myyty: Pagani Design PD-1651

Sasropakis

Uusi jäsen
Liittynyt
14.7.2017
Viestit
3
MYYTY

Myydään Pagani Design PD-1651, joka on siis Rolex Yacht-Master/Submariner homage, kuten kuvistakin voi päätellä. Kyseessä on siis kiinalainen kello, jota myydään mm. AliExpressissä. Hinta näyttää olevan uutena tällä hetkellä noin 70-80 euroa, mutta speksit ovat hintaan nähden erittäin hyvät.

Teräskuorinen kello on leveydeltään 40mm, paksuudeltaan 13mm ja lugien väli 20mm. Kellotaulun väri on tummanharmaa sunburst-efektillä, ja kellosta löytyy safiirilasi ja ilmeisesti keraaminen bezel. Osoittimissa on vaaleansininen lume, joka tosin ei kestä kovin kauaa. Koneistona on perusvarma automaattinen Seiko NH35. Vesitiiviyttä kerrotaan olevan 100m, ja kruunu on ruuvattava. Rannekkeessa umpinaiset päätypalat ja ruuvattavat linkit eli helppo säätää itselle sopivaksi. Kaiken kaikkiaan speksien puolesta kello on siis varsin hyvä, eikä siinä näyttäisi olevan mitään erityisiä vikoja laaduntarkastuksen suhteen.

Kello on ostettu viime vuoden puolella lähinnä siksi, että halusin kokeilla, sopiiko kyseisen kaltainen kello itselleni. Kelloa on pidetty muutaman kerran, ja toteamus oli, että ei ole minun tyyliseni, joten ajattelin pistää sen myyntiin kaappitilaa kuluttamasta. Kello sopii käyttöön sellaisenaan tai esim. modausprojektiksi.

Kello sijaitsee Espoossa Tapiolassa, ja toimitustapana mieluiten nouto. Toki voin myös postittaa ostajan kustannuksella ja riskillä, mutta postikulut muodostavat todennäköisesti melkoisen osan kellon hinnasta. Lisätietoja saa tarvittaessa yksityisviestillä tai sähköpostilla.

Hintapyyntö 20 euroa.


Kuva1.jpg
Kuva2.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Viimeisimmät keskustelut

Jäseniä paikalla

Foorumin tilastot

Keskustelut
9 761
Viestit
51 498
Jäsenet
5 541
Uusin jäsen
albeiroo

Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös