Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

MYYTY, SAA POISTAA! Seiko Astron SSE029J1 GPS Solar, FULL SET. Hintapäivitys hp. 700€

Ibracadabra

Uusi jäsen
Liittynyt
26.3.2019
Viestit
16
Tykkäyksiä
1
#1
Myydään Japanissa valmistettu laadukas Seiko Astron SSE029J1 GPS Solar uusien hankintojen tieltä.

Kellon mitat: Rungon leveys 45mm, paksuus 13.3mm
Koneisto: Astron 8X82 , Eco-Drive / Solar
Lasi: Safiirilasi
Vesitiiveys: 100m/10atm
Ominaisuudet: Ajanotto / kronografi, GPS- aika, maailmanaika, päivyri, Perpetual- kalenteri 2100 vuoteen asti, automaattinen virransäästötila


Kellon runko on ruostumattomasta teräksestä ja siinä on musta keraaminen kehä. Kelloon rannekkeen mustat palat ovat naarmuuntumatonta keramiikkaa. Kellossa on myös kronografi eli ajanotto, joka mittaa aikaa viidesosasekunnin tarkkuudella kuuteen tuntiin saakka. Kellon lasi on safiirilasia, joka on käsitelty heijastamattomaksi. Kellon bezel on mustasta keramiikasta. Istuu hyvin omaan n. 17mm ranteeseen. Kello on ostettu Suomesta uutena 17.7.2015.

Kello ottaa ajan GPS satelliiteista. Kello pysyy siis aina oikeassa ajassa, kun GPS- signaali on vain saatavilla. Kellon GPS-siru synkronoituu yli neljän GPS satelliitin kanssa päivittäin, eli se on aina ajassa. Se tunnistaa 40 aikavyöhykettä, eli kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle, voit yhdellä napinpainalluksella päivittää aikavyöhykkeen oikeaksi. Siinä on myös Perpetual- kalenteri vuoteen 2100 saakka, joten se osaa vaihtaa päivyrin päivämäärän aina oikeaksi kuun vaihtuessa. Kello siis ottaa huomioon kuukausien pituuksien erot. Kello synkronoi ajan kuudessa sekunnissa ja aikavyöhykkeen synkronoimisessa menee maksimissaan 2 minuuttia. Kello ottaa käyntivirtansa auringon valosta (latautuu myös muusta kuin auringon valosta), joten pattereita ei tarvitse vaihtaa. Kello toimii hyvin Suomen pimeissä olosuhteissa, koska Litiumioni-akun täysi varaus kestää valottomassa tilassa noin 6 kuukautta, ja virransäästötilassa n. 2 vuotta. Virransäästötilassa kello ei automaattisesti ota vastaan GPS- signaalia.

Tuolta vielä tietoa ja parempaa kuvaa kuvaa kellosta:
https://www.japan-onlinestore.com/seiko/astron/SBXB029

Kellon mukaan myös ostaessa mukana tulleet suomenkieliset ohjeet, sekä ohjeet sähköisessä muodossa CD:llä. Mukaan kaikki mitä settiin kuului uutenakin, ml.valkoinen kelloboksin suojalaatikko.

Kello sijaitsee Lappeenrannassa, myös postitus onnistuu. Yhteydenotot YV:llä kiitos! Hp.900€, 700€.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:

Kellouutiset

Jäseniä paikalla

Foorumin tilastot

Keskustelut
8 303
Viestit
46 661
Jäsenet
4 821
Uusin jäsen
Joester80
Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös