Uusia hankintoja

op

Jäsen
Liittynyt
23.4.2013
Viestit
367
Ostin itselleni joululahjan. Kelloja en ole hankkinut neljään vuoteen, joten aloitellaan tälleen maltillisesti hommat. Olen aina digannut neliskanttisista työkalunnäköisistä kelloista ja niitä olen muutaman omistanutkin aikaisemmin. Nyt oli sitten aukko kokoelmassa ja kun ei ole varaa neliskanttiseen automaattiseen Bell & Rossiin, niin tällä mennään sitten tulevaisuudessa.

Malli on REC Watches RNR Arkonik. Kierrätettyä alumiinia on otettu kellotauluun sekä väriä ja muita vaikutteita vuoden 1984 Land Rover Defender 110 "UJO" -restomodista jonka Arkonik on rakentanut. Kello on tanskalaista suunnittelua, mutta on kuitenkin valmistettu Sveitsissä ja Sellitan automaattikoneistolla. Mallia on valmistettu 302 kpl ja se on nyt loppuunmyyty.

rec rnr arkonik blue.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Crystron

Jäsen
Liittynyt
6.8.2015
Viestit
313
Tokion Nakano Broadwayltä tarttui matkaan Speedmaster Broad Arrow "first replica" 2000-luvun alkuvuosilta. Suosittelen kyllä ko. puljua jos Tokioon tulee eksyttyä, olipa melkoinen määrä käytetyn tavaran kauppoja saman katon alla. Kelloliikkeitäkin varmaan yli kymmenen, sekä vintagea että uudempaa second-handia. Hintatasokin oli vähintään kohtuullinen.

speedy.jpg
 

samyel

Aktivisti
Liittynyt
23.7.2014
Viestit
587
Ai että, pirun komea kello! Tuollainen joskus olikin, vielä jos joskus löytäis moisen sopivassa hetkessä niin pitäis kyllä hankkia.
 

joedicker

Uusi jäsen
Liittynyt
18.3.2014
Viestit
31
Speedmaster ilman "professional"-tekstiä tai Subi ilman "Superlative chronometer official certified"-tekstiä on aina nätti vaikka uusioversionakin:)
 

Koistinen

Aktivisti
Liittynyt
10.2.2020
Viestit
863
Käytettyä Casiota tuli ostettua. Pääsiäisen vuoksi saa varmaan viikon odotella.
 


Viimeisimmät keskustelut

Jäseniä paikalla

Foorumin tilastot

Keskustelut
13 646
Viestit
64 822
Jäsenet
6 984
Uusin jäsen
Loimu
Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös