Valmet heilurikello

Hiihdin

Uusi jäsen
Liittynyt
30.3.2024
Viestit
1
Minulle on vanha perintönä saatu Valmet merkkinen heilurikello. Mikään arvokashan se ei ole, mutta sillä on tunne arvoa, kun koko lapsuutensa kuuteli sen turvallista tikitystä. Nyt perintötavaroiden käsittelyn yhteydessä kellokoneiston kiinnitys oli murtunut. Olisi kiva saada se toimimaan. Sen saattaisi saada liimattua yhteen, mutta kestäisköhän kuinka hyvin? Materiaali vaikuttaa joltakin hyvin hauraalta valuraudalta. Kysynkin voiko jostakin kysellä tuollaisia kiinnitysosia?
 

JerryLevis

Jäsen
Liittynyt
26.11.2014
Viestit
186
Saattaa hyvinkin pysyä liimalla, riippuen kuinka ja mistä on mennyt rikki. Liima pitää tietysti valita oikein. Kannattaa kysyä joltain liimatietäjältä, että millä kannattaa kokeilla.

Seuraava vaihtoehto lienee, että ostaa varaosakellon. Valmetteja on myynnissä alkaen muutamalla kympillä.
 

Koistinen

Aktivisti
Liittynyt
10.2.2020
Viestit
863
Paikallinen kelloseppä reilulla satasella myy valmetteja ja aikalailla samaan hintaan huoltaa. Melkeen kantaisin jollekin vastaavalle ennen kuin lähtisin itse puuhastelemaan. Perintökellot laittaisin kyllä kuntoon vaikka palaisikin rahaa vähän enemmän. Vaihtaa vaikka rungon vastaavaan...

Vasta kanssa huollatin ihan ostettua Seikon seinäkelloa useammalla satasella vaikka vastaavia näyttää tori.fi palvelusta sataan euroon saavan. Eli ei näissä aina järkeä ole.
 
Viimeksi muokattu:


Viimeisimmät keskustelut

Jäseniä paikalla

Ei jäseniä paikalla juuri nyt.

Foorumin tilastot

Keskustelut
13 646
Viestit
64 822
Jäsenet
6 984
Uusin jäsen
Loimu
Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös