Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

Uudet Profiiliviestit

Moi.
Onko sinulla myynnissä oleva Omegan natoranneke aito Omegan ranneke? Mistä ranneke on peräisin?

Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

YT
Juho
Hei, Voisinko saada kuvia tuosta 14060M:stä? Onko kello mint kunnossa?
Moi, ottaisitko osavaihdossa Skyihin Rolex DJ II 41 mm (sininen taulu)ja Omega Speedmaster ( dark side of the moon). Kumpikin papruilla ja bokseilla.

T. Janne
Aloitteleva kelloharrastaja, varmasti tulen riivaamaan oppineita mestareita kysymyksillä mutta Kuinkas sitä muuten oppisikaan? :)
Moro, oks sulla se Alpinisti? Näin, että olit vaihdossa Lonkkua kattonu
sandhos
sandhos
Moron moro, löytyy edelleen! Voisin illalla pistää specsejä ja kuvia. Oliko sulla ilmotus siis täällä vai kenties jossain muualla?
Riippuu saanko kelloni myytyä = rahat kasaan perjantai aamuksi. Laitan sinulle viimeistään viestiä päivällä, että saanko oman tudorin myytyä.
“A man with one watch knows what time it is; a man with two watches is never quite sure.” - Lee Segall. But both need replacement straps for their watches :) -Finwatchstraps
Moi!
Sulla on ollut myynnissä Omega Seamaster Diver. Onko edelleen myynnissä? Lähtiskö se hintaan 1900Eur nopeilla käteiskaupoilla?

T.Jouni
Moro.

Entäs se punakultanen vaihtari? Mulla ois Tudor BB Red eli punanen bezel ja kultaset viisarit jne. Täydellinen pukukello.
T
Tuukka
Moikka!

Ei valitettavasti pysty. Mulla tuli kaksi monivuotista jonotusta yhtäkkiä haettavaksi.

Lasken hintaa hieman korvaukseksi.
T
Tirkku
Tasan kolme saattaisi vielä onnistua, jos pääsen omastani nopeasti eroon. Miltä kuullostaa?
T
Tuukka
Sopii. Tarvitsen vahvistuksen huomenna jotta otan kellon mukaani Suomeen. Miten sulle sopii f2f Helsingin keskustassa / Töölössä perjantaina? Mulle paras on ennen 11.30.
OK. Kiitos paljon sinulle näistä tiedoista ja hyvää jatkoa hienon Breikun kera:) Kauris -66
Niin, oliko niin, että tilasit sieltä Laatukelloista? Mitä tuolle tuli hintaa? Laitoit, että kaikki sujui hyvin, toimitus taisi olla nopea? Tuliko se postitse kotiovelle saakka. Onko se miten "robust?". Esim. paksuus. Tällaisia, kiitti jos viitit vastailla. Yst: Kauris -66
A
Arska
4000€ rapiat maksoi ja Laatukellosta. Heidän mukaan tämä oli viimeinen varastossa oleva yksilö teräsrannekkeella. Toimitus kesti noin 4pv ja meni Nordpostin kautta R-Kioskille. Paksuutta en nyt muista mutta kyllä sitä on! Robustista niin kyllä tämä aikas ”työkello” on, ei oikein pukukelloksi sovi.
Morjesta,
onko Rolle ollut sinulla koko ajan eli mikä on kellon historia?
T. Janne
J
jyri
Itse olen ostanut kellon Hollannista Kramer watches nimisestä liikkeestä vuosi sitten. Alunperin kello on ostettu eurooppalaisesta AD:sta.
TimeIsLife
TimeIsLife
Ok
Olisiko kellosta mahdollista saada kuvia?
Paperit, ranneke, claspi jne.
[email protected]

Mites huolto, ja oliko käynnistä analyysiä/raporttia?
Ylös