Uutta vanhaa kelloa netistä, mielipiteitä

J.J.

Uusi jäsen
Liittynyt
13.4.2019
Viestit
3
Terve kaikki!

Jonkin aikaa lueskellut, kiitos vain, ja nyt laitan ekaa postia kun kysyisin teidän mielipidettänne oheisesta kellosta: uskaltaisiko ostaa? Entä kannattaisiko? Miksi firman nimi näyttää jotenkin tuhnuiselta (ks. E-kirjain)?

https://www.chrono24.fi/watch/6K2UI5

Suuri kiitos kaikista mielipiteistä!
 

Crystron

Jäsen
Liittynyt
6.8.2015
Viestit
311
Taulu on entisöity joskus kehnosti, maalatut indeksimerkit eivät ole linjassa metallisten indeksien kanssa. Katsohan myös pikkusekunnin indeksejä, eivät ole osuneet ihan keskiöön taulun syvennyksen kanssa.

Koneisto on myös kaukana priimasta, kruunu- ja telkirattaissa, rukkalaitteessa, ruuveissa ym. hapettumaa ynnä muuta jälkeä.

Tuohon hintaan saat paremmankin Zenithin.

Edit: ilmoitettu kaliberi myös väärä, tuo on 40, ei 40-T, jossa on erilainen viimeistely ja siirrettävä spiraalin ulkopää käynnin keskiöintiä varten.
 

J.J.

Uusi jäsen
Liittynyt
13.4.2019
Viestit
3
Kiitos paljon vastauksesta! Tyyli miellyttää silmää, mutta ei sentään minkä tahansa hinnalla.
 

Crystron

Jäsen
Liittynyt
6.8.2015
Viestit
311
Juu, tyylillisesti kyllä hieno peli! Ja useamman vintage-zenithin omistajana tohdin kehua kyllä laatuakin.

Zenith on ollut Suomessa aina yleinen merkki, ja siksi niitä on täällä tarjolla melkoisen paljon, usein muuhun maailmaan verrattuna kohtuullisin hinnoin. Siksi suosittelisin etsimään tuollaista vastaavaa ihan kotimaan sisältä, saatat selvitä huoltoineenkin huomattavasti tuota esimerkkiä halvemmalla. Musta taulu on vaan yleensä se vaaleaa halutumpi ja siksi kalliimpi.
 

J.J.

Uusi jäsen
Liittynyt
13.4.2019
Viestit
3
Kysytäänpä tässä samalla Chrono24:stä, että mitä teen väärin.

Olen nimittäin lähettänyt kolmelle myyjälle kysymyksiä kellosta, ja vain yksi näistä (tuo yo. myyjä) on vastannut. Asiallisia peruskysymyksiä, kuten onko lasi safiiria, miltä kello näyttää takapuolelta, jne., tuolla normaalilla "contact seller" -toiminolla.

Luulisi olevan huonoa bisnekselle. Ei oikein huvita ostaa heiltä kelloa, kun eivät voi edes asialliseen viestiin vastata.

Ja jos kaupantekoon asti pääsen, kuinka paljon on varaa tinkiä, vai onko se ihan tapana?

Kiitos avusta!
 

Puhti

Aktivisti
Liittynyt
6.7.2016
Viestit
697
Joskus ottaa aikansa, ennen kuin vastaavat. Mulle on kyllä lopulta lähes aina vastattu. Aina voi myös ainakin yrittää tinkiä. Jos hinnassa ei myyjä tule vastaan, esim. toimituskuluissa voi olla nouvoteltavaa. Itse sain juuri omassa ostoksessani vakuutetun toimituksen kaupan päälle. Riippuu aina tapauksesta. Kalliimmissa kelloissa luonnollisesti yleensä enemmän pelivaraa, ellei kyseessä ole metallinen sportti-Rolle
 


Viimeisimmät keskustelut

Jäseniä paikalla

Foorumin tilastot

Keskustelut
13 568
Viestit
64 599
Jäsenet
6 961
Uusin jäsen
antpant
Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös