Tervetuloa

Suomen suurimmalle kelloaiheiselle keskustelufoorumille

Liity mukaan!

hm42

Aktivisti
Liittynyt
30.9.2014
Viestit
739
Niin joo ja se täyskultainen BB58 vs Rolex - ihmettelen miten noiden brändipositiointi oikein suunnitellaan.
 

Koistinen

Jäsen
Liittynyt
10.2.2020
Viestit
180
Raadille kysymys noista tuoreihkoista Royal-malleista, nyt kun niitä alkanut näkymään. Mitkä on tunteet ja oletteko käyneet käpistelemässä. Hehkutusta saa lukea paljon kansainvälisissä tudor-ryhmissä. Sanon heti alkuun suoraan varauksen, että livenä en ole koronan vuoksi päässyt näkemään, mutta videoilla ja kuvissa tullut katseltua liikaa.

Sitten itse kysymykseen: Jokin tökkii design näkökulmasta sitä enemmän vastaan mitä enemmän kuvia näkee. En ole vain saanut kiinni mikä? Varsinkin kun väki nakkonut kaupan tiskillä vanhempia malleja rinnalle verrokiksi ja kysellyt kumpi kannattaa ostaa. Olenko vain vastarannan kiiski ja muutosvastainen vai löytääkö joku syyn mikä tässä vastustaa? Näissä tudorin omissa kuvissa vielä menettelee ja näyttää asialliselta, jopa houkuttelevalta. Kun taas avaa facebookin kuvavirran alkaa vastustaa pahasti. Varmasti kun kellon saisi kouraan olisi se laadultaan täyttä Tudoria, en ole laatua siis kiistämässä. Se vain kiinnostaa, että keksiikö joku mikä designissa itselle vastustelee. Erikoista on, että ensikuvien perusteella innostuin kovasti. Saa myös kertoa miksi olen täysin väärässä.

cover_hp_tudor_royal10.jpg

Lisäkysymys ja verrokki vielä päälle: Onko tässä tullut vanhaksi ja tylsäksi kun tuo uusi 36 hinnat alkaen malli 1926:sta vie kuvien perusteella voiton?tudor-m91450-0006.jpg
 
Viimeksi muokattu:


Viimeisimmät keskustelut

Jäseniä paikalla

Foorumin tilastot

Keskustelut
10 299
Viestit
53 217
Jäsenet
5 783
Uusin jäsen
beehc

Kellofoorumin luotettavan palvelinalustan toimittaa XetNET – Webhotelli ja virtuaalipalvelimet
Ylös